algo de nubes
  • Màx: 18.27°
  • Mín: 8.69°
18°

Socías seguirà de Delegat

No tenen fonament els comentaris en el sentit que l'actual delegat del Govern, Ramon Socías, podria ser el cap de llista del PSIB-PSOE a les pròximes eleccions generals. Socías ja hauria fet saber que la seva intenció és continuar en l'actual càrrec de delegat del Govern. Ja va ser senador anteriorment i considera que per la seva actual situació institucional i fins i tot familiar, el millor és continuar a l'Arxipèlag, on té una important tasca per desenvolupar. Els socialistes balears s'han imposat el difícil objectiu de mantenir els quatre diputats aconseguits el 14-M del 2004.

Cirer, per SMS

La cap de l'oposició i exbatessa de Palma, Catalina Cirer va causar sorpresa dimecres passat al programa En Obert d'IB3 que condueix Rafel Gallego quan va dir que els contactes que manté amb l'expresident Jaume Matas, resident als EUA, són mitjançant el sistema SMS del mòbil. Més fredor, impossible...

Rosa, nadalenca

La presidenta del PP, Rosa Estaràs, ha fet via i ja adornat la part exterior del seu pis amb motius nadalencs. Rosa, que viu a la popular barriada de Santa Catalina, ha anat al mateix ritme que l'enllumenat públic.

Miquel Nadal, embalat

En àmbits polítics s'ha comentat molt que el primer acte precongressual que ha celebrat Miquel Nadal, candidat a la presidència d'UM, hagi estat a Costitx, poble de l'actual presidenta, Maria Antònia Munar. Es considera un clar missatge que vol guanyar el congrés de forma aclaparadora.

Marichalar i els Borgia

Hi ha expectació a València perquè la setmana que ve hi anirà Jaime de Marichalar, concretament a la Fundació Borgia i a una exposició dedicada a Lucrecia Borgia, temàtica de la qual és molt aficionat. Serà el primer acte al qual acudirà després de la seva separació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.