algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Horrach tornà el diari

L'altre dia veren Antoni Horrach, nou president de la Federació Hotelera de Mallorca, berenant al cèntric bar Bosch de Palma. Llegia un diari. De cop partí. Fins aquí tot normal. Però vint minuts després el veren tornar com un coet. Resulta que el diari era del bar i ell se l'havia enduit per distracció. Fou tota una prova d'honestedat i de no voler res que no sigui seu. Segur que aquest home promet com a president de la Federació Hotelera.

Preparen el debat

Molts polítics aprofiten aquest llarg cap de setmana per preparar el debat sobre l'estat de l'Autonomia de dimarts que ve. Per sorpresa de molts, ahir es veren alguns consellers acudint als seus despatxos. Dins els departaments es donava per pràcticament segur que treballaven en la preparació del debat, que s'anuncia calent i intens. Era el cas, per exemple, del titular de Presidència, Albert Moragues, que està a prop, però molt a prop, del president Antich.

Manera fila primíssim

Per cert que el conseller d'Economia i Hisenda, Carles Manera, s'està mostrant com un magnífic comptable. Resulta que fila els comptes de la Comunitat al mil·límetre, pràcticament a cèntim d'euro, departament a departament. Això obliga a un esforç enorme el conjunt del Govern per acomplir les previsions pressupostàries sense passar-se ni un pèl. És clar que l'autogovern tindrà uns comptes clars, transparents i rígids. Aquesta ja és una gran diferència amb els temps de Jaume Matas, quan el deute arribà a límits estratosfèrics. S'ha de pensar, també, que Manera ha de tapar ara el forat de 3.000 milions d'euros que va deixar el PP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.