cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.15°

«Vergonya, cavallers, vergonya!»

Som soci d'Acció Cultural del País Valencià, una de les entitats més actives i eficaces del meu país de països (tant és així que si no existís, s'hauria hagut d'inventar), i em deman si la caterva de jutges que ara van esverats a combatre tot el que no sigui nacionalisme espanyol s'interessarà per investigar la gran bolla especulativa i de presumptes corrupcions i màfies al País Valencià: Terra Mítica (millor li diguessin mística, perquè és un misteri el lloc on han anat a parar milions d'euros), casos Fabra a Castelló i tantes més coses allà denunciades.

Aquesta gent experta en pilotades són els mateixos que ara volen tancar els receptors de TV3 i ens han sancionat amb una multa de 300.000 euros. Què es deuen haver cregut? Que nosaltres tenim les mateixes fonts de finançament que ells tenen i empren per destruir la història, la cultura i el paisatge del país? Quina barra que tenen d'omplir-se constantment la boca de democràcia i llibertat d'expressió i d'amor a la meua terra!

Com va dir el nostre rei En Jaume I, vergonya, cavallers, vergonya! Però aquesta gent no sap què és vergonya, que si en tinguessin la podrien mostrar.

Ara que a Menorca ja tenim partit blavero, botiflers a betsefs i ultranacionalistes espanyols, els qui creim que perdre els orígens és perdre la identitat, perquè no estam aferrats a cap cadira ni a càrrec amb sou, serem capaços de fer qualque cosa (a l'estil de les CUP) per fer front a tota aquesta onada assimilista i colonitzadora, que floca a les totes arreu de les nacions de l'Estat espanyol?

Josep Gomila
i Gonyalons.
Migjorn Gran (País Valencià Oriental).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.