algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.65°

Ja comença a ser hora

Avui vespre hi haurà el lliurament dels premis Octubre, sota el mestratge d'Eliseu Climent i, enguany, enmig de la polèmica (i política) multa per l'emissió de TV3 al País Valencià. El premi de poesia, Vicent Andrés Estellés, és un dels premis amb major prestigi. La tònica habitual a la majoria de premis literaris és d'una bona nòmina de mallorquins en el palmarès (sempre superior al 15%). En canvi, tot i que s'ha arribat a l'edició 36, aquest premi només l'ha guanyat Miquel Bauçà a la segona edició, fa 35 anys!

Contents amb Antich  

Destacats empresaris mallorquins i dirigents del sector que assistiren a Madrid a la conferència econòmica de Francesc Antich es mostraven dijous vespre satisfets pel discurs i apuntaven, també, que el president havia estat, fins i tot, millor en el torn de paraules. El fet que ho comentassin amb franquesa i amb absoluta normalitat durant els rotlos que es feren dijous vespre abans del sopar de la Cambra de Comerç afegeix valor a aquests comentaris.

Bones relacions amb Turisme  

Tant el Consell de Mallorca com la Conselleria de Turisme fan un esforç per coordinar al màxim tots els punts i competències en les quals poden desenvolupar tasques compartides. Són conscients que les relacions amb els empresaris del sector passen per un moment molt dolç i desitgen que no hi hagi cap tipus de disfunció que pugui entorpir aquesta bona conjuntura. I més ara que s'acosta la World Travel Market i l'important és aconseguir una bona promoció exterior.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.