muy nuboso
  • Màx: 18.08°
  • Mín: 11.39°
18°

Els cosins d'en Rajoy

El cosí catedràtic de física teòrica diu que tot això del canvi climàtic són cabòries, i que si no sabem quin temps farà demà què hem d'anar a dir del que farà d'aquí a uns segles. En conseqüència, el programa electoral del PP, per reactivar l'economia, inclourà l'obligatorietat que totes les cases mantinguin tots els llums encesos fins a mitjanit, i l'eliminació de l'impost de circulació per als vehicles que provoquin més emissions.

El cosí catedràtic d'història contemporània diu que el franquisme va ser un període de placidesa extraordinària, i que el juliol del 36 els militars varen haver de sortir a salvar Espanya dels desordres republicans. En conseqüència, el programa electoral del PP proposarà que l'escut constitucional reincorpori, en un raconet i com a homenatge als màrtirs beatificats per Benet XVI, el jou i les fletxes.

El cosí catedràtic de filologia romànica diu que el mallorquí és l'evolució natural de la parla dels pobladors mallorquins prèvia a l'arribada dels infidels sarraïns, i que qualsevol semblança amb el català és pura coincidència. En conseqüència, el programa electoral del PP inclourà que la Constitució i l'Estatut reconeguin l'oficialitat del mallorquí, del menorquí, de l'eivissenc, del formenterer i del felanitxer, sempre que el seu ús es limiti al full dominical de la parròquia i al suplement de cultura popular dels diaris.

El cosí catedràtic de dret constitucional diu que la crema d'una revista del cor on surt la infanta de Leonor dóna lloc a una pena de cadena perpètua. En conseqüència, el programa electoral del PP proposarà una normativa segons la qual, abans d'utilitzar qualsevol diari o revista per encendre la xemenia, se l'ha de sotmetre a una revisió per tal de comprovar la presència de fotografies de membres de la Casa Reial.

El cosí catedràtic de pedagogia diu que les escoles que separen nins i nines són molt més modernes i europees, i que qui evita l'ocasió evita la temptació, i que la correcta assimilació de les matemàtiques requereix, en edats de desordre hormonal, allunyar tot pensament de pecat. En conseqüència, el programa electoral del PP inclourà una separació mínima de 500 metres entre escoles masculines i femenines.

El cosí catedràtic de dret civil diu que la unió entre dues persones del mateix sexe no pot constituir matrimoni, perquè resultaria impossible establir de quin dels dos s'ha de tallar la lliga i de quin dels dos s'ha de tallar la corbata al banquet. En conseqüència, el programa electoral del PP aplicarà el divorci express obligatori per a tots els matrimonis homosexuals, abans de derogar aquest mecanisme pervers de disgregació de la unitat familiar.

El cosí catedràtic de biologia diu que la teoria de l'evolució de les espècies també són cabòries, i que hi ha registres fòssils de la serp que va oferir la poma a la malèfica Eva. En conseqüència, el programa electoral del PP inclourà l'eliminació de goril·les i ximpanzés de la faç de la Terra, com a bèsties que ens poden induir a conclusions errònies sobre l'origen de la nostra espècie.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.