nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Metro anegat

No me'n puc avenir, estic indignat quan sent les paraules de les antigues responsables de la Conselleria d'Obres Públiques i Transports, la senyora Margarita Isabel Cabrer i de l'Ajuntament de Palma, la senyora Catalina Cirer.

Ambdues tenen la barra de dir coses com que els responsables de les inundacions de les estacions de metro són els gestors actuals del Govern, per no preveure que això passaria i no posar solucions quan es produí la primera negada de l'estació de Son Fuster Vell .

No teniu vergonya, una per incompetent, això segons ella havia de ser el model de gestió eficaç de l'antic govern del PP, i també les flamants autopistes havien de rebaixar el nivell d'accidents i en conseqüència el de morts a les nostres carreteres, cosa que no ha estat així. A vegades val més mossegar-se la llengua. Això em duu el record, uns anys enrere quan aquí governava el PP de Gabriel Cañellas allà per devers Madrid, J. M. Aznar deia que el model de govern de les Illes Balears seria el model aplicable a tot l'Estat, si arribaven a governar; al cap de pocs dies el senyor Aznar feia dimitir Gabriel Cañellas pels casos, coneguts de tothom, del túnel de Sóller, Brokerval, etc.

I l'altra, responsable de l'Ajuntament, i m'estalviaré el qualificatiu, perquè intenta explicar l'inexplicable, com si l'empresa pública EMAYA (Empresa Municipal de Aguas y Alcantarillado) fos una empresa aliena a l'Ajuntament de Palma, dóna la culpa a l'empresa perquè no hi ha recollida d'aigües pluvials.

Li he de recordar que durant 16 anys han governat l'Ajuntament i han presidit les empreses públiques entre aquestes EMAYA, la dotació de servei de recollida d'aigües pluvials no corresponia a EMAYA? Si és així, perquè no es va dotar d'aquesta infraestructura?, o havíem d'aplicar allò que a Mallorca no plou molt i per tant no fa falta, o les presses per la inauguració d'aquesta gran obra prevalien per damunt d'altres consideracions.

Els veïns de Son Sardina ja us varen avisar, el dia que plogui un poc, això es negarà i farà de col·lector de pluvials. Les vérem amb les armilles reflectores i els cascs nous de trinca quan visitaven les obres i convocaven els mitjans de comunicació, també les vérem el dia de la inauguració amb tot el seguici de càrrecs públics, això sí que dóna punts!

Ja sabem que aplicar-se un mea culpa o assumir responsabilitats polítiques i dimitir són dos conceptes prohibits dins el vostre partit, però a més, el que m'indigna és que convoqueu rodes de premsa per menysprear els ciutadans de Palma i que a sobre ens prengueu per beneits.

Pere Canals. Son Roqueta

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.