cielo claro
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.31°
14°

Un sopar a Frankfurt

Entre bocabadats i lleugerament cabrejats quedaren alguns editors que acompanyaren dimecres a vespre la directora general de Política Lingüística, Margalida Tous, i el delegat del Llibre de la Conselleria, Biel de la St. Sampol. Quan la Fira de Frankfurt tancava les portes, Margalida els digué: «Idò bé, ara podríem anar a sopar», cosa que la majoria entengué com una «invitació» en tota regla. L'àpat fou magnífic, però arribada l'hora de la factura, Margalida li va dir a Biel: «Treu la calculadora i fes els números». Així, cada editor s'hagué de gratar la butxaca i pagar 53 euros, ben igual que les autoritats.

Malestar a la Real  

Per la Real continua el malestar a causa de la construcció del macrohospital. Ara es recorda que foren Francina Armengol i Vicenç Thomàs els que, en persona, prometeren als veïns que no es faria res a Son Espases abans de les eleccions. Tampoc no admeten l'argument dels «fets consumats» ja que «la documentació estava al Parlament i el PSIB-PSOE podia conèixer les circumstàncies exactes de l'adjudicació». La interpretació que es fa a la Real és que «els socialistes es pensaven que el PP guanyaria i feren una promesa d'opositors per obtenir un grapat més de vots, però no actuaren com a alernativa de Govern».

Ha tancat el forn Cremat  

Palma va perdent els més tradicionals establiments. Fa unes setmanes tancà el forn Cremat, un dels darrers forns de llenya, situat al carrer de Cavalleria, entre el carrer de Sant Jaume i de la Sang. L'antiga personalitat i els productes de tota la vida van desapareixent de manera inexorable.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.