nubes dispersas
  • Màx: 18.29°
  • Mín: 8.69°
18°

Pere Felip «vetla armes»

L'intrèpid i infatigable cataliner Pere Felip ha enviat una carta a la presidenta del Consell, Francina Armengol, per informar-la que la seva institució ha retallat les subvencions socioculturals als tallers de l'associació Gent Gran. Es tracta d'una tisorada tan sobtada i significativa, que Felip exigeix a la presidenta una rectificació. En cas contrari, li adverteix que els cataliners li plantejaran «la mare de totes les batalles» amb «contundència» i amb «l'esperit reivindicatiu que sempre ens ha caracteritzat, en el marc, és clar, de les més estrictes normes democràtiques».

Memòria històrica

Si finalment surt endavant el projecte de llei de memòria històrica que prepara el Govern Zapatero, la responsable de Cultura de Cort, Nanda Ramon, ja pot anar pensant en una solució per al monument al creuer Baleares de sa Feixina, perquè l'haurà de desmuntar pedra a pedra. Quin monument, escultura o element semblant podrà substituir l'actual, de gran alçada i estructura geomètrica? Ramon pot tenir aviat una solució, però també un problema.

El mal de cor d'Antich

Fonts del Consolat asseguren que el mal de cor del president Antich al voltant de la decisió de Son Espases és «autèntic». Segons aquestes fonts, «Antich va fer l'impossible per trobar una solució alternativa, però no va poder ser». Tot i així, tampoc no s'esperaven mai que la concessió estigués tan fermada.

Leciñena ataca

La consellera d'Interior, Maria Àngels Leciñena, causà ahir sensació en la seva compareixença al Parlament per la contundència amb què contestà a José María Rodríguez, el seu antecessor en el càrrec. «Semblava una monja i mira-la», comentaven alguns dels assistents. Rodríguez, que també repartí estopa, aguantà el contraatac així com va poder.

Na 'Sol' va abandonar

En certs ambients s'ha posat de moda aixecar el cul i abandonar les tertúlies radiofòniques. Succeí fa unes setmanes amb Joan Font a IB3 i despús-ahir amb la presidenta de la federació de veïns Fepae. Soledad Sarabia deixà la conversa amb Aina Salom, Joan Bauzà i altres a Punto Radio perquè ella no és de cap «bàndol». Ja ho sabem: na 'Sol' és «neutra», ara.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.