algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Antoni Martorell, al Parlament

El director general d'IB3, Antoni Martorell, compareixerà dijous dia 11 d'octubre al Parlament per donar compte de la seva gestió. El successor de Maria Umbert explicarà els objectius de la nova programació i els ajusts pressupostaris, que han reduït en uns 100.000 euros setmanals els costs de producció. La compareixença del director general es fa a petició pròpia. Si serà interessant escoltar com formulen els representants del PP les crítiques, encara ho serà més les respostes que rebran.

Canvis a Son Espases

Si el projecte de macrohospital es fa finalment a Son Espases, es conservarà el projecte inicial que fou aprovat pel Govern de Jaume Matas en tot el que afecta instal·lacions estrictament hospitalàries. Només hi haurà una modificació: l'edifici de serveis, que serà el més pròxim al monestir de la Real, serà parcialment soterrat per evitar al màxim l'impacte visual. Així, s'aportarà la sensació que el nou equipament està molt mès allunyat del monestir. En ambients institucionals es donava ahir per segur que la decisió final de l'Executiu Antich es diu Son Espases.

Mancor, sense policia

Mancor de la Vall ha quedat sense imperi de la llei. L'únic policia local, Bonifacio Hinarejos, s'ha lesionat un genoll i estarà de baixa una bona temporada. No podria el Consell donar-los una maneta?

Moguda pel 12 d'octubre

L'interès mediàtic i el zel judicial que ha despertat la crema d'una imatge dels reis a Girona durant la concentració d'uns 300 joves podria activar alguna casta de resposta a Mallorca per al pròxim 12 d'octubre, dia en què se celebra la festa de la Hispanidad. En certs cercles de l'independentisme illenc s'està formulant la possibilitat de fer algun acte reivindicatiu, la intensitat del qual podria dependre dels esdeveniments que es registrin en els pròxims dies a Catalunya i a la resta de l'Estat. De fet, no es descarten mobilitzacions antimonàrquiques de solidaritat amb els joves encausats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.