nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.37°
11°

Ramon Torres, a tot pistó

El nou responsable autonòmic de les Cases Regionals, l'exregidor socialista Ramon Torres, treballa de valent per potenciar al màxim aquestes organitzacions. Recentment ha viatjat a Eivissa per tal de prendre contacte amb els directius de les diferents cases. L'objectiu de Torres és que les cases regionals assoleixin un gran protagonisme en la pròxima Diada de l'Autonomia, que se celebrarà el pròxim primer de març.

La decisió quasi definitiva  

Tot apunta que aquest cap de setmana el PSIB-PSOE prendrà la decisió quasi definitiva sobre on es farà l'hospital de referència de les Balears. La decisió final correspon al president Francesc Antich, però la direcció serà escoltada fil per randa. Ahir ja se sentiren alguns posicionaments. El conseller de Presidència, Berto Moragues, es manté ferm en la seva posició de fer l'equipament a Son Espases. Però Son Hugo està guanyant molts d'adeptes. Diumenge ja es tindran les coses molt més clares.

El deute balear  

Com se sap, el deute de la Comunitat Autònoma balear s'acosta als 3.000 milions d'euros. Tanmateix, tots els promotors i els constructors que han fet les nombroses obres públiques del darrer quadrienni han cobrat. El deute és amb bancs i caixes, als quals s'haurà de pagar religiosament els interessos.

Nou llibre de Biel Florit  

Biel Florit, escriptor i columnista de Diari de Balears, acabà ahir migdia el seu darrer llibre, que té per títol El jet dels altres. Es tracta d'una narració curta. El títol està inspirat en una expressió de Sineu, el seu poble natal. Biel manté de moment en secret l'argument de la seva nova obra.

Aranda, a Can Picafort  

Demà dissabte, a les 19 hores, tindrà lloc la consagració i benedicció del nou temple de l'Assumpció de Maria a Can Picafort. Allà es podrà contemplar el mural que ha realitzat l'artista José Aranda, que representa la multiplicació dels pans i els peixos i la resurrecció de Crist. La cerimònia serà presidida pel bisbe de Mallorca, Jesús Murgui Soriano. Aranda ha posat molta d'il·lusió, ganes i fins i tot passió en l'elaboració d'aquest mural.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.