algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

L'oposició de Vicenç Thomàs

A la reunió que va mantenir l'Executiva del PSIB-PSOE dimarts passat, en què va sortir la possibilitat de construir el nou hospital de referència de les Balears entre l'hipòdrom de Son Pardo i l'edifici de piscines de Son Hugo, s'hi va veure molt afectat el conseller de la Sanitat, Vicenç Thomàs, ja que feia temps que estava convençut que no hi havia cap altra opció que Son Espases. Ara estudia detingudament l'opció Son Pardo-Son Hugo.

Per la via d'urgència

En cas que el Govern Antich acordàs fer el nou hospital als voltants de Son Pardo, s'hauria de tornar a convocar el concurs d'adjudicació. Tot i així, es faria per la via d'urgència. Això vol dir que aquest procés d'adjudicació podria durar menys d'un any, amb la qual cosa el procés s'agilitaria moltíssim. S'ha de pensar que són necessaris almanco tres anys per construir un equipament d'aquestes característiques. Ahir, el debat dins les files socialistes era intensíssim, i tot apunta que aquesta opció va guanyant adeptes. Mentre, la promotora ACS, concessionària de Son Espases, noha dit d emoment ni mitja.

Informe i mobilitzacions

L'informe que no veu viable l'edificació del nou hospital a Son Dureta va ser encarregat a un equip de professionals, i les coses de la vida han fet que una de les persones que hi ha tingut una intervenció més decisiva sigui una diputada del PP, íntima amiga de Rosa Estaràs. Hi ha gent que hi posa molt de la seva part perquè tot quadri. En la mateixa línia, s'han produït algunes mobilitzacions que persones ben informades qualifiquen d'induïdes, i no precisament per l'oposició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.