algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
12°

Benvolgut llibreter

Esquema de muntatge. Editorial Llumbrera un any més. Llegeix atentament aquest imprès. Campanya ESTIU. És el teu ESTIU! Campanya expositor d'estiu. Una unitat. Gratuït. Els llibres flamegen perquè tu els toquis. Expositor 4-5-1. (Això no vol dir res, volta l'imprès i torna a llegir. Ara...)
Punt A: rompre l'embalatge. El nostre cartró reciclat, respectuós amb el medi ambient, et permet obrir-lo amb les mans. En cas de dificultat, utilitzar un cúter o tisores. Tallar per la cinta d'embalatge, vos permetrà reciclar-lo en una propera ocasió o a l'hora de servir una gran comanda als vostres clients, en el vostre encertat punt de venda, de la nostra nova línia llibres del llambreig.

Estimat llibreter, un cop eliminat l'embalatge passar al punt B: extreure l'expositor amb molta cura. El nostre display satinat ha sigut dissenyat de manera que els elements nocius per a la capa d'ozó, siguin els mínims. Consultin el nostre catàleg, el nou llibre de l'autor mundialment reconegut Al Gore li aclarirà els punts de més actualitat al respecte. A continuació extreure les unitats de la remesa corresponent. Un cop duit a terme el control d'arribada, els haureu de tornar a col·locar en el mateix sentit. Gràcies. Arribats al punt C: ubicar l'expositor en una superfície totalment llisa, sobre una taula, góndola de novetats o en qualsevol punt calent de la seva botiga. Mai no situar el nou expositor display â"llambreig sobre superfície movible. Molt manco, sobre el seu carro de les devolucions automàtiques. Hem seleccionat els títols per aquest estiu, que esperam siguin del vostre gust recomanar. Aconsellau els vostres clients, la nostra confiança en la vostra professionalitat és total. La nostra confiança s'ha reflectit vint mil vegades en un mailing a tot l'estat. De tots aquests punts que heu sigut seleccionats, aquells que augmentin la comanda un trenta per cent sobre el servei de novetat inicial, obtindrà un cinc per cent més de descompte i la possibilitat d'entrar en un sorteig de dues nits d'hotel gratis, en un dels millors establiments que trobareu a la nostra guia d'hotels, que a la vegada podreu adquirir del mateix expositor que estau montant. Retalleu la butlleta i bona sort!


Punt D: punxar cartell. Col·locar capçalera. Aspecte final. Bona venda. Bon estiu.
Editorial Llumbrera. Cap departament multinacional

Llambreig d'escata.

Atentament, MR. CRACK

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.