algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.88°
14°

Futur

Fer unes bones infraestructures no ha de ser sinònim de destrucció del territori. La intenció del Govern balear d'allargar el gasoducte fins a Alcúdia n'és una bona prova. Escampar la gasificació d'un cap a l'altre de l'Illa és una necessitat per a una societat que aspira a ser desenvolupada. El gasoducte aportarà més qualitat de vida als importants nuclis de Mallorca que encara no en tenen. A més, i en allò que es refereix a l'alimentació de les centrals tèrmiques, es tracta d'un dels recursos menys contaminants que existeixen. També l'aprofitament de les canalitzacions actuals de gas propà per al gas natural s'ha de saber valorar, perquè implica aconseguir el màxim rendiment amb la menor despesa possible.

És possible construir un model de Mallorca que gaudeixi de tots els serveis i les comodidats, però sense caure en el consum excessiu de territori ni en l'esclavatge constant del vehicle privat. Els avanços en matèria de gasificació han d'anar paral·lels a fer moltes més passes endavant en el transport públic.

És imprescindible guanyar la batalla de la qualitat de vida, factor que sempre acaba per atreure turisme. És important aconseguir que els poders públics imatge de control de les infraestructures i serveis que aportin sensació de seguretat i d'eficàcia tant a la població resident com als turistes. Es tracta de fer un país millor amb aspiracions de ser modèlic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.