nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
16°

Maria Umbert

Maria Umbert, exdirectora general d'IB3 i actual directora de comunicació de la cadena Sol Meliá, ja s'ha posat a fer feina en el seu despatx. Els primers contactes els ha mantingut amb periodistes de mitjans de comunicació de la península.

Jaume Sureda

Com que ja era conegut per la seva mà esquerra quan exercia de vicerector de la UIB amb Nadal Batle, resultarà d'allò més interessant veure com s'ho farà ara Jaume Sureda, el company de la batlessa Aina Calvo, per compaginar totes les seves activitats.

Rebaixa de retribucions a IB3 El nou director general d'IB3, Antoni Martorell, proposarà avui al Consell d'Administració la reducció del 10% de les retribucions que perceben els directius de l'ens. La mesura afecta una trentena de persones i uns 400.000 euros anuals d'estalvi.

Sorpreses

És possible que IB3 hagi de seguir amb programes de l'etapa anterior, perquè alguns contractes que es donaven per extinguits encara són en vigor. Entre aquests no hi ha el de Carlos Dávila i Isabel Durán ni tampoc l'IB Confidencial.

José María Campuzano

Després de molts de runs-runs, molts de noms en cartell i altres travesses, resulta que de moment, i per a sorpresa de tothom, es manté en el càrrec de gerent de l'hospital de Son Llàtzer José María Campuzano.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.