algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Carrer Palau Reial

El carrer Palau Reial era ahir dematí un espectacle de la gran quantitat de polítics que hi passaven per amunt i per avall des de la seu del Parlament fins a la del Consell. Quasi tots eren del pacte de centreesquerra. Per allà es veieren, al voltant del migdia, Pere Sampol, Manolo Cámara, Fina Santiago, Vicenç Thomàs i també el popular Jaume Font, entre d'altres. I és que els prolegòmens del canvi institucional i polític duen sempre tragí, reunions de darrera hora i necessitat d'arreglar les coses fins als més mínims detalls. D'aquí a no gaires dies ja estaran tots més centrats en els seus despatxos.

Alcover, «el rus»

El nou tinent de batle d'Hisenda de Cort, Andreu Alcover (PSIB), és conegut a Manacor, la seva ciutat d'origen, com el rus, denominació que ha heretat del seu pare. Resulta que el seu progenitor formà part de la famosa Divisió 250 de la Wermacht, coneguda com División Azul, que va combatre en el front de Leningrad a la Segona Guerra Mundial. Durant molts d'anys Alcover pare va ser donat per desaparegut i fins i tot li feren un funeral a Manacor. Però el 1953, quan la Unió Soviètica alliberà els presoners espanyols, retornà a Mallorca i va tenir el seu fill, actual tinent de batle socialista de Palma.

Morbo

En cercles literaris hi ha una gran expectació per conèixer el successor de Janer Manila al capdavant de l'IEB. Qui serà?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.