nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 6.86°

Maria de la Pau entra a «Polònia»

El programa Polònia de TV3 incorporà ahir als seus personatges Maria de la Pau Janer. L'esquetx sobre la novel·lista, caracteritzada per l'actriu Sílvia Abri, fou una sàtira calculadament refinada. Janer presentà el seu darrer llibre, Me caí de un columpio y al despertar era del PP, en una conferència de premsa. Després, Rajoy, Acebes i Zaplana li donaren la «benvinguda» en el Partit Popular, però es quedaren bocabadats en sentir-la parlar amb grandíssima lleugeresa. Al final, el primer li confessà a Acebes: «Angelito, ya te dije que los escritores no son de fiar». I aquest respongué: «Sólo se salva Sánchez Dragó», que actualment presenta un peculiar informatiu a TeleMadrid. Un fet a destacar: just abans de l'inici de Polònia, TV-3 va emetre un anunci promocional del llibre Tigres, de Biel Janer Manila.

Feria de Abril

A l'acte de presentació ahir a Cort de la Feria de Abril va cridar l'atenció etutti frutti idiomàtic que exhibiren la batlessa Catalina Cirer i la regidora María José Frau. Resulta que passaven del castellà al català i viceversa de manera compulsiva i sense cap ordre ni concert. Volien contentar tothom i armaren un cacau de castellquín que deixà la gent bocabadada...i olé.

El llapis del PP

El PP està fent un gran esforç repartint el llapis de cartró en forma de trític que penja per totes les portes de Mallorca. Se'n veuen per moltíssimes bandes, fins i tot tirats per les voravies. Es veu que en reparteixen en quantitats industrials i que alguns no arriben al seu destí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.