algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
14°

Llaneras

Llaneras

En cercles polítics s'ha comentat molt que el ciclista Joan Llaneras passejàs la bandera mallorquina desplegada amb les dues mans, perquè es ves ben clar, i no la balear, quan es proclamà Campió del Món. S'ha de pensar que la bandera mallorquina és la que potencia el Consell, que en distribuí més de 50.000 per a la passada Diada del 12 de Setembre, mentre que la balear, amb el quartó, és la representativa del Govern balear que encapçala Jaume Matas. Molts també recorden que Llaneras és de Porreres, poble on UM té una més que important presència.

Son Espases

La viada que s'està fent en les obres de començament del nou hospital de Son Espases està causant més malestar a la zona de La Real, que no han estat escoltats durant aquests darrers anys en què han escapçalat la protesta. No consideren lògic que es faci tanta via quan d'aquí a poques setmanes hi ha eleccions, i creuen que «el Govern balear actua a través de la política de fets consumats. Ni si perdessin els comicis seria possible que el nou Executiu pogués fer marxa enrere».

Rodríguez

Qui torna a estar molt animat i se'l veu gaudir als actes polítics preelectorals, és el secretari general del PP. José María Rodríguez, que va anar una mica apagat a finals de l'any passat durant l'escàndol d'Andratx. Diuen que va amb la moral pels núvols i que les enquestes que maneja els són favorables. També manté en tensió la seva famosa maquinària electoral.

En el PSIB

Mentrestant, els socialistes treballen en una campanya que cercarà el vot centrista urbà. No faran excessives estridències, s'estimen més un perfil de feina d'intensitat més baixa, però que «no espanti ni embafi».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.