algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
27°

La Real i els mitjans de comunicació

Sent vertader estupor en veure cada dia com els mitjans de comunicació, excepte un parell, silencien el que està passant a La Real. Pitjor ho posa un altre mitjà de comunicació que utilitzant tècniques dignes de Goëbles, qui deia que s'ha de repetir una mentida fins que es creguin que és veritat, se dedica dia a dia a mentir, insultar i desprestigiar a qui lluitam per defensar el que és de tots: el patrimoni històric, natural i també econòmic, intentant que no es tudin milers de milions de les nostres butxaques.

Aquest pacte de silenci, no fa més que desprestigiar a qui ho compleix ja que la seva vertadera missió d'informar està callada seguint ordres des de les més altes esferes polítiques i econòmiques.

Senyors periodistes, per favor explicau des de la premsa, ràdio i televisió el que està passant a La Real, que és el major ROBATORI que s'ha fet als ciutadans d'aquestes illes des del túnel de Sóller i ningú diu res. Alceu les vostres veus perquè el Poble ho sàpiga.

Aquesta carta l'envio a TOTS els diaris locals perquè se sàpiga qui la publica o silencia, donant-me la raó al respecte del que he exposat.

Malén Bestard. La Real.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.