algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
17°

El museu de Biniatró i la nova directora

Quan al nomenament de Catalina Pons com a directora del museu Posada de Biniatró, i davant les informacions aparegudes a alguns mitjans de comunicació, vull precisar el següent:

1.- Sabem que alguns/es ciutadans/anes de Campanet presentaren currículums per accedir a aquest lloc de feina. Al respecte volem comunicar que l'Ajuntament no ha participat en el procés de selecció de l'esmentada persona per a la direcció del centre, entre d'altres coses perquè no és competència municipal. El nomenament és responsabilitat única i exclusiva del Govern Balear.

2.- El dijous 11 de maig, dia de la presentació de l'exposició d'Art Emergent al museu, la directora general de Cultura ens va comunicar el seu nomenament i, com Ajuntament, manifestàrem que la coneixem de la seva tasca a la biblioteca municipal i ens semblava una bona professional.

3.- Finalment dir que l'Ajuntament valora molt positivament aquest espai i continuarà participant-hi en la mesura que la programació d'activitats i actes estiguin d'acord amb la lleialtat institucional necessària i amb els compromisos culturals pactats en la signatura del conveni. Al respecte és preocupant l'afany de protagonisme i figurera d'alguns destacats membres del PP local que es creuen propietaris del museu. Figurera que va manifestar especialment el seu nou secretari local i futur cap de llista, obrint-se pas a colzades per poder sortir a fotografies que institucionalment no li corresponen.

Francesc Aguiló, batle de Campanet.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.