nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Un perill públic

El permís que ha concedit Demarcació de Costes de les Balears a un hotel de Cala Vinyes perquè passin camions per la platja i zona de domini públic per fer obres il·legals al seu voltant constitueix el més clar reflex del desgavell en què s'ha convertit la protecció del litoral illenc.

En un cas llampant de negligència, el permís de Costes es concedí quan aquestes obres il·legals ja havien estat repetidament denunciades pels veïns i ja passaven camions per la costa. El departament que comanda Víctor Torres Abril, dependent del Ministeri de Medi Ambient, dóna cobertura a una il·legalitat, legalitza un més fàcil accés a través del domini públic allà on es comet l'acte il·legítim i, a sobre, ho fa després de la denúncia dels fets. Com pot concedir Costes un permís de trànsit de camions carregats de materials de construcció sense demanar a l'interessat si té totes les llicències i tramitacions legals per fer unes obres? És que Víctor Torres Abril deixa que li capolin el litoral sense esbrinar abans l'objecte d'aquest abús sobre el domini públic? No hi ha dubte que en el cas de l'hotel Barceló, Demarcació de Costes ha concultat el deure d'exigir totes les garanties legals abans de concedir un permís. Això crea inseguretat jurídica i desmoralització social.

L'actuació de Víctor Torres com a responsable de Costes ja fa temps que és coneguda. Al seu obscurantisme informatiu s'uneix la provada tendència a conviure amb les il·legalitats. S'imposa una destitució fulminant i exemplar d'aquest alt càrrec que s'ha convertit, en les seves controvertides actuacions, en un perill públic per a les costes balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.