algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

Cridada

El secretari general del PSIB-PSOE, Francesc Antich, telefonà a Mateu Crespí després d'haver guanyat les primàries per felicitar-lo i per oferir-li bones relacions entre les dues formacions. El PSIB segueix amb molta d'atenció el procés del PSM. Ambdós partits són molt conscients que l'objectiu fonamental de les pròximes eleccions és frenar el creixement del PP i erigir-se com a alternativa a la dreta.

Campanya

Per cert, que el PSIB d'Antich pensa agafar per model les tècniques electorals de Zapatero i prepara una campanya dura-dura contra el Govern Matas. Encara resta molt de treball d'estratègia política, però els socialistes es volen posar les piles per treure els colors als conservadors, sobretot en matèria de destrucció del territori i de la crisi a què estaran abocades les Balears a mig termini «si no es posa més racionalitat al creixement».

Equip

El PSIB-PSOE tambe és conscient que Zapatero té a l'ombra un important equip d'estrategues, que és qui dissenya al president les jugades polítiques que descol·loquen Mariano Rajoy una vegada i una altra, com passà amb el pacte amb CiU sobre l'Estatut de Catalunya. És possible que intentin fer el mateix a les Balears en els pròxims mesos.

Raixa

La decisió del Govern central d'instal·lar a Raixa la seu de l'Aliança de les Civilitzacions agafà per sorpresa alguns responsables polítics de la institució insular. De fet, les negociacions es dugueren amb molta prudència i no es feren públiques fins que tot va estar fermat per temor que es fes malbé l'objectiu de donar una sortida més que digna a l'històric palau del cardenal Despuig.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.