algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 20°
21°

La Inquisició ha arribat a Llucmajor

Han hagut de passar gairebé setanta anys perquè republicans i nacionals s'hagin unit amb una missió en comú: intentar eliminar un partit polític adversari i linxar una persona innocent.

El que s'ha vist a l'últim ple de Llucmajor és un fidel reflex del que diem i ha estat almenys vergonyós i lamentable. Només va faltar el botxí i la capa d'inquisidor. Un país que no respecta la presumpció d'innocència, ni les formes democràtiques, és un país abocat al desastre, i Llucmajor ha començat a donar bon exemple d'això.

El Partit Popular, el PSOE, el PSM i UM, dirigits per la pressió popular, han reprovat un regidor que no era present, per una cosa que estam completament segurs que no només no ha fet, sinó que aquests partits polítics no han pogut demostrar notarialment, com exigeix la Llei espanyola per la qual ens vam regir.

Ja hi haurà temps de demostrar la nostra innocència i la seva culpabilitat. En qualsevol cas, el temps donarà la raó a qui la tingui, això no obstant entenem com una premonició la unió d'aquests partits per a futures legislatures.

Rafaela Cantero Jiménez. Secretària de la Dona d'A.S.I.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.