nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Banyador

Una ONG s'ha posat en contacte amb el diputat d'ERC Joan Puig i li ha demanat el banyador amb el qual reclamà l'ús públic de la piscina de Pedro J. Ramírez el passat agost a la Costa dels Pins. Aquesta ONG vol subhastar el banaydor amb la finalitat de recaptar fons per destinar a obres humanitàries. Aquesta organització demana objectes personals a personatges famosos amb aquest objectiu.

Prospeccions

Les obres del futur metro de la UIB obliguen a fer prospeccions en un tram de la Font de la Vila bastant distanciat del que resultà danyat dimecres per les obres de desdoblament de la UIB. Una de dues: o s'haurà de desmuntar i tornar a muntar el tram per on hi ha de passar el metro, o aquest s'haurà d'endinsar molt terra endins per respectar la construcció.

Huguet

L'actual portaveu del Grup Parlamentari Popular, Joan Huguet, obri despatx de misser a Palma, concretament als voltants dels jutjats de Via Alemanya. Huguet acabà la carrera fa uns mesos i ara es dóna d'alta en el Col·legi d'Advocats, que tindrà com a company un home que ha estat president del Parlament Balear, president del Consell de Menorca, president del PP-Balear, vicepresident del Govern Balear i membre de la direcció estatal del PP. Huguet, és, juntament amb Maria Antònia Munar, l'únic polític en actiu que va ser diputat en la primera legislatura autonòmica (1983-87).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.