algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Especulació immobiliària i «passotisme» institucional

Els veïns de l'Alba i més concretament els limítrofs de la C/. Son Ferragut, pateixen des de fa algun temps els avatars de l'especulació immobiliària.

És de tots coneguts que a l'esmentat Carrer es troben el que en el seu dia va ser una fàbrica denominada La Femu, i que anys enrere es va destinar a la instal·lació de petits empresaris, entre els quals es troba el que subscriu. L'esmentat centre fabril, avui en estat d'abandonament absolut i concentració de rates, escombraries, runes, etc.... forma part d'una actuació immobiliària. Actuació que podria qualificar-se molt possiblement de delictiva. Dic delictiva, perquè a les esmentades naus de La Femu, encara a data d'avui i malgrat l'estat de total i absolut abandonament, hi ha gent que té els seus tallers on desenvolupa la seva activitat. Activitat que es veu trencada habitualment, per no dir, diàriament, perquè es tapien les entrades als locals amb runes i escombraries, talls de llum, aigua, etc., per part d'una mà «negra», que a data d'avui encara no ha pogut ser identificada.

L'estat d'abandonament i insalubritat és conegut per tots els veïns, així com per les institucions com l'Ajuntament de Palma, la Conselleria de Sanitat, etc... que, per variar, eludeixen qualsevol actuacion, mirant cap a un altre costat o al·legant que no poden fer res perquè és una propietat privada i no és de la seva competència. Res més lluny de la realitat, ja que l'Ajuntament de Palma ha concedit en el seu cas unes Llicències d'obres, i la Conselleria de Sanitat, té entre altres competències tots els temes relacinados amb la salubritat.

Els interessos immobiliaris han intentat per tots els mitjans ser procedents a fer-me fora del lloc, però almenys a dia d'avui, encara no ho han aconseguit, demà, Déu dirà.

Una d'afectada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.