algo de nubes
  • Màx: 16.94°
  • Mín: 7.61°
16°

Inauguracions

Queda clar que s'ha pasat l'equador de la legislatura. A la inauguració d'ahir per part del Govern Matas de la variant de l'autovia de Llucmajor, hi respon demà Maria Antònia Munar i el seu Consell amb la inauguració de la rotonda de sa Síquia, a la carretera de s'Aranjassa. Ha començat una competència de tallar cintes que ja no s'aturarà fins el 2007.

Crit

Conten dins UM que diumenge passat, a Porreres, quan Maria Antònia Munar feia el seu discurs a l'Acampallengua, des del públic es va sentir un crit de «fora!». Molta gent va quedar mirant la persona que havia cridat, i dins UM asseguren que es tracta d'«una coneguda militant del PSM».

Costa dels Pins

Un grup d'excursionistes que aquest cap de setmana s'ha passejat per la Costa dels Pins ens han remès una fotografia on es veu la piscina d'ús públic que fins ara ha emprat en exclusiva la família del periodista Pedro J. Ramírez. La instal·lació apareix sense aigua, raó per la qual els excursionistes ens han inclòs els comentari següent: «No podríeu demanar que l'omplin? Aquest diumenge hauria estat un goig fer-hi un capfico».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.