cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.61°
10°

Gràcies, Joves de Mallorca per la Llengua

Dia 14 de maig, la Comissió de Festes de Santa Maria de Formentera (CFSM), juntament amb l'esforç d'altres entitats i associacions de Formentera, vàrem organitzar la diada «Junts per la Llengua», fent-la coincidir amb les diades per la llengua d'Eivissa i de Mallorca, amb la satisfacció de veure una gran participació de centenars d'al·lots i al·lotes, mares i pares i del jovent de Formentera, malgrat la poca promoció i atenció que des dels mitjans de comunicació varen tenir a aquesta diada i en general.

En aquest esdeveniment, de manera pedagògica i participativa, es reivindicava una normalitat en tots els àmbits de la llengua catalana.

La CFSM, d'ençà de l'any 1989 fins a l'actualitat, ha anat organitzant concerts en català, xerrades, cicles de joves poetes, tallers d'arts tradicionals... i una llarga llista d'activitats en pro de fer de la llengua i cultura que ens és pròpia, una eina de convivència i d'integració tant dels que la tenim com a primera opció, com dels que encara no la utilitzen, com dels nouvinguts que encara no la coneixen. Sempre en espais de participació oberts a tothom.

Però com diu una cançó... «No estàs sol, no tingues por...». Ho demostren els Joves de Mallorca per la Llengua, que des de fa molts d'anys organitzen un dels esdeveniments juvenils més grans dels Països Catalans, l'Acampallengua. Aquest dissabte i diumenge a Porreres, la flama de la llengua tendrà més força que mai quan 15.000 joves l'esperonin a continuar recorrent cada racó del nostre país.

Des de CFSM volem donar-vos tot el nostre suport en aquest camí que també és el nostre, i els que no puguem ser en persona a l'Acampallengua, segur que hi serem amb l'ànima.

Un de sol no farem res, però tots junts ens hauran d'escoltar!

Jordi Ferrer Costa, membre de la Comissió de Festes de Santa Maria de Formentera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.