algo de nubes
  • Màx: 34°
  • Mín: 27°
34°

Homenatge

Quan vaig llegir la notícia que IU vol que els ossos del dictador Franco siguin retirats del Valle de los Caídos vaig opinar que em pareixia molt bé però, a més, els enviaria a Auschwitz i els cremaria a un dels seus forns crematoris per després ventar les cendres. Aquest fet seria un vertader homenatge a tots aquests republicans que hagueren de fugir de l'Estat espanyol per un cop d'estat beneït per l'església, el qual mai condemnà ni pel qual demanà perdó.

I si continuam amb les meves dèries crematòries jo hi afegiria Stalin, Hitler, Mussolini i d'altres personatges que han passat a la història com a criminals. Evidentment estic en contra de la pena de mort i com bé heu observat totes aquestes persones són mortes i per les altres que encara ara coetgen, i estic convençut que també mereixen ser ventades, tan sols manca esperar un temps.

Joan Manuel de Lete. Banyalbufar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.