algo de nubes
  • Màx: 16.43°
  • Mín: 7.61°
16°

Rafel Nadal aconsegueix el seu primer Màster Sèries

El jove tennista de Manacor s'ha situat setè a la classificació mundial

El mallorquí Rafel Nadal, als seus 18 anys, es va convertir en el segon jugador més jove de la història a aconseguir el Màster Sèries, el primer de la seva carrera, en vèncer l'argentí Guillermo Coria amb els resultats següents: 6-3, 6-1, 0-6 i 7-5.

El primer més jove va ser el suec Mats Wilander l'any 1983.

En tres hores i nou minuts que va durar el partit, Nadal no va parar de lluitar. Però encara que aconseguís el seu primer Màster Sèries, el que no va poder aconseguir el passat 16 d'abril va ser el trofeu contra Roger Federer, encara que va estar a dos punts de la victòria.

Aquest triomf que ha aconseguit el manacorí el situa en el segon lloc de la seva Cursa de Campions i l'onzè en el rànquing, però tot pot canviar perquè encara li queden tres tornejos abans de l'inici del Roland Garros, el 23 de maig a la capital de França. Amb aquesta victòria, Nadal es converteix en el cinquè espanyol que guanya aquest trofeu. Ho van fer: Manel Orantes el 1975; Sergi Bruguera el 1991 i el 1993; Carles Moyà el 1998 i Joan Carles Ferrero el 2002 i 2003.

Era la victòria que li faltava. Fins ara, ha aconseguit pocs triomfs a causa de la seva joventut, però li faltava un Màster Sèries, el més important després del Grand Slam. I va estar a punt d'aconseguir-ho davant el número u del món, Roger Federer.

 

Roland Garros  

Amb aquest esforç, Nadal va dir que no arribaria cansat al Roland Garros, ja que descansarà dues setmanes. Aquest torneig és un d'aquells en què espera debutar amb més ànsia, deprés de dos intents perduts, i amb moltes possibilitats d'aconseguir una de les vuit primeres places per a la Copa Màsters, que es disputarà a final d'any a Shangai.

Nadal també guanyà a Barcelona el passat 22 d'abril amb la mateixa majestuositat que a Montecarlo.

Al Godó derrotà jugadors com l'eslovac Hrbaty, l'argentí Calleri o el txec Stepanek. Nadal està en la seva millor temporada, du acumulades ja onze victòries consecutives. Enguany, ha partit el trentè en la classificació mundial i avui se situa en el setè lloc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.