algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Carretera cap a la independència

Aquesta expressió de Francesc Puigpelat a l'Avui de dilluns 22 de novembre de 2004, pàgina 2, no és cap bajanada.

Els camins cap a la independència poden ser diversos, i diverses les persones i grups que els poden emprendre.

Un dels grups del poble català que poden emprendre aquest camí, i que veritablement d'alguna manera ja l'han emprès, són la gent d'ERC. Tinc, però, seriosos dubtes que des de dins de la lliga política espanyola es puguin assolir grans cotes d'independència, no perquè la gent d'esquerra no en pugui ser capaç, sinó perquè juguen en una lliga on el reglament està trucat en contra nostre i on el àrbitres estan, totalment, sempre a favor de l'equip contrari. Ja coneixen vostès, pacients compatriotes, aquell personatge tan famós que n'és un veritable exemple, parlo del Sr. Baltasar Garzón.

No! no és cap bajanada! Cada cop som més la gent que sabem que l'Estat espanyol és un forat negre per a nosaltres i una veritable ruïna econòmica i cultural, o sigui una bestiesa de mal negoci amb uns socis incapaços de res més que no sigui fotre'ns.

Hem començat a construir un nou camí cap a la Independència, paral·lel al polític oficial. Volem passar de ser torxa i guspira, de ser «tomba flamejant», a ser gent amb voluntat d'acció, amb paciència i mètode per assolir la fita del 2014.

Comencem a caminar! Il·lusioneu-vos patriotes. Catalunya, des del cor a les fronteres, ens necessita!

Salvador Molins. Comarca del Berguedà (Països Catalans).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.