cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 25°
27°

Tomba profanada

L'atemptat indiscriminat contra els trens de Madrid, que costaren la vida a més de 190 persones, la major part joves i treballadors, tingué ahir el seu colofó més repugnant amb la profanació, a Madrid, de la tomba del GEO Francisco Javier Torrenteras, que finà en acte de servei quan intentà detenir els causants d'aquella tragèdia. La profanació, amb una forta càrrega ritual, més enllà de ser un fet repugnant i indigne d'éssers que diuen pertànyer a la condició humana, indica que els terroristes islàmics són aquí i que l'Estat espanyol figura en la seva llista d'objectius.

Aquesta profanació descobreix el grau d'informació dels islamistes, que sabien el lloc exacte on estava enterrat Torrenteras i, en conseqüència, demostra que part de l'organitació de l'11-M continua operativa. Els qui han ordenat i fet això són malalts capaços no ja d'immolar-se, sinó també de provocar la més brutal de les matances.

Tot i així, tal grau de brutalitat revela que Occident s'enfronta amb petits grups que per força han de rebre el rebuig de la gran majoria de musulmans. Que actuïn de manera tan inhumana és el millor indicatiu de la seva escassa influència dins els amplis i cívics col·lectius de mahometans que viuen a l'Estat espanyol.

És necessari estar a l'aguait. Els terroristes han demostrat tenir la suficient capacitat per trobar la tomba i violar-la. Això significa que les forces de seguretat i el conjunt de la ciutadania han de continuar en estat d'alerta. Aquests bojos només veuen tombes en els seus deliris d'extermini i cal ensenyar-los que no és tan senzill derrotar una societat democràtica, com els ho demostrà l'agent Torrenteras.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.