algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Una bona elecció

Amb gran alegria hem rebut el nomenament de monsenyor Jesús Murgui com a nou bisbe de Mallorca. Just el fet de ser un religiós que arriba del Llevant peninsular, amb un coneixement de fet cultural i lingüístic que ens resulta comú a balears, catalans i valencians, és senyal de la sensibilitat que ha tingut l'Església en la seva elecció. Enhorabona.

Benvingut, monseyor. Que el seu predicament sigui entès per a tots, i que la seva ensenyança sigui justa en aquesta, la nostra terra, que també és la seva, com aviat comprovarà. Perquè aquesta, la nostra terra, sempre ho ha estat d'acollida, fins i tot d'aquells intolerants del que no han volgut, o sabut, entendre. Com la mateixa llengua, que és una part del patrimoni cultural que heretàrem dels nostres majors i que hem de compartir amb tothom. Una llengua, monsenyor, que mai no ha de ser de disputa ni de divisió, ans al contrari, de diàleg i tolerància. És un goig gran, ens cregui, veure un infant de color parlar en mallorquí. I ja n'hi ha.

Benvingut, monsenyor Murgui. I que sigui per molts d'anys. Tants, almenys, com el seu predecessor, un home de bé i de pau.

Maria Antònia Roig i Joana Vidal. Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.