algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Úbeda

Al sopar de la COPE, celebrat dilluns passat al Poble Espanyol, es va repartir entre tots els convidats un vídeo que glossa la figura de Teodor Úbeda, l'entranyable bisbe de Mallorca mort fa pocs mesos. De fet, el pas del temps engrandeix cada cop més la figura de don Teodor, que va dur les regnes del Bisbat de Mallorca des de principis dels anys setanta fins als nostres dies, època en què l'Illa ha viscut la transformació més profunda de la seva història.

Congressos

Atenció perquè la decisió final d'on s'ha d'ubicar el palau de congressos podria patir un canvi radical respecte a les primeres intencions del Govern balear. En un principi s'ha parlat del moll Vell, després dels solars de l'edifici de Gesa. Però ara se sospesa una tercera opció: fer-lo a les antigues pedreres situades darrere la Platja de Palma i a prop de l'autopista. Així, el futur palau entraria de ple en el macroplà de reconversió de tota la zona, que també compta amb el suport de Madrid, dels ajuntaments de Palma i Calvià i, segons confia el Govern, amb suport dels hotelers.

Lliteres

Josep Lliteres va negant pertot que ell serà el nou secretari general d'UM. Aquest és el senyal més clar que ho pot ser.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.