algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Manca de sensibilitat i respecte pel català!

Navegant per Internet hem topat amb aquesta perleta: «Mirad catalanes queráis o no seguís siendo españoles y lo seguiréis siendo, vuestra lengua será barrida por el español tarde o temprano y lo sabéis, seguid pataleando que me parto de risaaaaa!». El missatge és realment colpidor i produeix, sens dubte, un efecte terrible sobre qualsevol persona amb una mica de sensibilitat pels fenòmens lingüístics.

Mentre hi hagi persones que pensen així, que n'hi ha (no creim que aquest missatge sigui un fenomen aïllat), ho tenim ben malament els ciutadans d'aquest estat que hem patit «la desgràcia» de néixer en un territori amb una llengua i una cultura diferent de l'espanyola.

La violència verbal d'aquest missatge deixa ben palesa una ideologia que existeix en la ment de moltes de persones. Una ideologia que s'insereix sense manies en un projecte ben clar que té per objectiu, no ho dubteu, l'anihilació de la llengua catalana dels seus territoris on, en teoria, és la llengua pròpia. Missatges com aquest demostren la manca de sensibilitat i respecte que circula a l'Estat espanyol envers les altres cultures que tenen (ara no entrarem en altres debats) la mala sort de formar-ne part.

Josep A. Calvo. Marratxí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.