nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Al conseller Damià Pons

El Claustre del CP Badies voldríem deixar constància del nostre agraïment a Damià Pons, conseller d'Educació i Cultura, per l'esforç que ha dut a terme aquests darrers anys aquesta Conselleria per la millora de l'ensenyament públic fent extensiu aquest a tots/es Directors/es generals i al personal col·laborador.

Des del nostre centre hem pogut constatar actuacions concretes importants com són: l'organització de les plantilles (previsions fetes des de final de curs que permetien que poguéssim comptar amb els mestres a principis de setembre, un augment de personal considerable), informatització de les tasques administratives (programa Geco i Gestib), lliurament constant de material bibliogràfic per als mestres i per a les biblioteques escolars, suport a la tasca de normalització lingüística, amb personal i material, promoció de programes d'innovació... dirigits a facilitar i millorar la nostra tasca. A part del suport material voldríem destacar l'actitud de col·laboració, ajuda i comunicació mostrada per les diferents direccions generals.

Hem observat d'aquesta Conselleria la voluntat d'estar oberts a escoltar les opinions dels professionals implicats en diferents àmbits (Jornades Infantil, Jornades Primària, Jornades Secundària, Jornades Publicacions Escolars, Trànsit entre etapes...), d'impulsar la innovació a les escoles a través d'ajudes materials i assessorament, una predisposició a col·laborar i donar suport a la nostra tasca (des del suport tècnic ofert pels responsables dels nous programes informàtics, l'actitud mostrada pel personal de les diferents direccions generals quan se'ls ha plantejat un problema o dubte, l'esforç de l'equip de suport a la immersió per trobar una via de col·laboració efectiva, la funció del cos d'inspecció emfatitzant el seu paper d'assessor...), una voluntat real d'acceptar i col·laborar en la diversificació de la qual gaudim en els nostres centres.

La nostra escola és un centre que està «creixent» constantment pel que fa a dimensions i a treball pedagògic; intentem reflexionar sobre la realitat que ens envolta i renovar-nos i adaptar-nos a les necessitats, en constant evolució, dels nostres alumnes. En aquesta tasca, no gens fàcil, hem sentit que se'ns feia costat, que se'ns escoltava. No som ingenus/es; no tot està resolt, queda molt per fer (el nostre centre, per exemple, pateix un dèficit greu d'infraestructures), no sempre les decisions finals han estat encertades, però sabem que l'estil de feina iniciat per aquesta Conselleria ha facilitat la nostra tasca d'educadors. Esperem que la llavor sembrada no sigui bandejada.

El claustre del CP Badies

PD. Aquesta mateixa carta s'ha lliurat als diaris de l'illa de Mallorca per tal de donar a conèixer a l'opinió pública el seu contingut.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.