cielo claro
  • Màx: 19.9°
  • Mín: 9.02°
19°

El càrrec

Persones enteses asseguren que Llorenç Huguet no transgrediria el codi ètic de Sa Nostra si durant un temps limitat compatibilitzàs la presidència d'aquesta institució amb el rectorat de la Universitat. La norma l'afectaria en el cas que intentàs mantenir els dos càrrecs, que no és el cas perquè Huguet ja ha manifestat la seva intenció de deixar de ser rector.

Poble Espanyol  

El cert és que l'acte de venda del Poble Espanyol es retarda, després que s'anunciàs un acord entre l'actual titular, Sa Nostra, amb un col·lectiu format pels grups de Miquel Nigorra, Xavier Faus i Mikizer. Algunes fonts apunten que la demora està motivada per la reserva a la inversió d'aquest darrer grup, de capital americà.

Emergències  

El Consell de Mallorca està elaborant una normativa per fer front a les situacions d'emergència a la mar balear. Encara que les competències de Marina Mercant pertanyen a l'administració central, el Consell vol assumir compromisos que ajudin a pal·liar, si ve el cas, un desastre com el del Prestige. Des d'una perspectiva jurídica la qüestió és delicada, però el departament de Medi Ambient no vol quedar amb les mans fermades.

Diéguez  

Els passadissos del Parlament balear varen bullir ahir en conèixer-se la reobertura del cas Formentera. El primer a assabentar-se del contingut de l'acte del Tribunal Superior de Justícia va ser Pere Sampol, que n'era informat telefònicament pels seus missers. Just després ho va ser el socialista Antoni Diéguez, que digué: «Això va per llarg».

Tramuntana  

UM està disposada a presentar batalla en cas que Els Verds presentin un projecte de protecció «excessivament intervencionista» per a la serra de Tramuntana.

Polèmica  

Rafel Borràs, secretari general de la federació de Turisme de CCOO, ha enviat una carta al conseller d'Hisenda, Joan Mesquida, exigint-li explicacions per dir que «un cambrer cobra més que el turista, i això té una repercussió en els preus». Borràs demanà al conseller què volia dir, no sia cosa que algú interpreti que s'han d'abaixar els salaris.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.