algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
15°

Rodríguez

Dins el grup municipal socialista de Palma es freguen les mans davant de la possibilitat que José María Rodríguez no vagi en les llistes de Cort a les pròximes eleccions. Tothom sap que el seu potent aparell del PP-Palma va ser decisu per fer Fageda batle el 1995 -època de Bon Sosec-, i el 1999, quan anava molt just de forces i acabà guanyant per menys de trenta vots. Els «aparatichi» de Rodríguez feren miracles ara farà quatre anys.

En el centre A la festa de la Constitució, que se celebrà divendres passat al pati de la Misericòrdia, i un pic acabat l'acte, Maria Antònia Munar i membres de la direcció d'UM quedaren parlant just en el centre d'allà on va tenir lloc l'acte. Tan ben ubicats estaven que la gent, quan passava, donava a Munar l'enhorabona per l'organització de l'acte, i era prou sabut que aquesta corresponia a Catalina Cirer. En veure tantes d'enhorabones, Munar comentà: «Això és el màxim, que et felicitin fins i tot pel que no fas».

Mesquida du la poesia al Quebec Gràcies a la revista SomArreu, que patrocina el Govern balear, ens hem pogut assabentar del viatge que ha realitzat al Quebec el poeta Gabriel Mesquida a càrrec de la Direcció General de Cultura. El viatge, d'una setmana de durada, ha servit perquè l'autor felanitxer hagi participat en el festival anual que té lloc a la població de Trois-Rivieres. Tan entusiasmat ha tornat «d'aquesta experiència molt estimulant i vivificadora», com la qualifica ell, que proposarà que cada any hi vagin no un, sinó «dos poetes d'aquí, si pot ser un de gran i un altre de jove, sense experiència».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.