algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Darrera rèplica dels veïns

En relació a les cartes publicades en el seu diari, la Junta Directiva de la Federació d'Associcions de Veïns de Palma vol fer un darrer aclariment, i per la seva part dóna per acabat el tema.
L'Associació de Veïns de Sa Calatrava segons, l'informe de l'IMFOF (Institut Municipal de Formació Ocupacional) de data novembre del 1999, està federada amb la FEPAE, fet corroborat pel president d'aquesta, Sr. Antoni Vera (mai desmentit pel Sr. Climent) aDiario de Mallorca de data 18 d'ocubre de 2000 en què diu: «...Vera indicó que entre sus asociados hay entidades vecinales que son las más activas de Palma entre las que destacó las asociaciones de vecinos de Sta. Catalina, sa Calatrava...»).

El Sr. Climent Garau fou nomenat pel batle el passat dia 6 de novembre a proposta de la FEPAE (en substitució de la Sra. Sarabia) per representar aquesta entitat com a vocal del Consell de la Gerència d'Urbanisme.
Aquests fets (i d'altres que seria llarg exposar) deixen ben clar per a nosaltres que Sa Calatrava, per pròpia voluntat, ha elegit estar amb la FEPAE, cosa que és ben lliure de fer. El que no pot pretendre el Sr. Climent Garau és pertànyer a dues federacions, i més si tenim en compte que des que aquest senyor va assolir la presidència de l'associació de veïns de sa Calatrava s'ha dedicat a desqualificar i criticar públicament qualsevol actuació de la federació, mentre com ell mateix diu «col·laboren de forma independent i voluntària en moltes de les activitats de la FEPAE».

A Algú mínimament objectiu li quadra aquest comportament?

Junta Directiva de la Federació d'AV de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.