cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.25°

Ortea

La marxa de José María González Ortea com a portaveu del PP al Parlament i la seva substitució per Joan Flaquer és una passa important en la normalització lingüística de la institució del carrer Conquistador. Ortea és un gran enginyer, però un negat per cap idioma que no sigui el castellà.

Algaida  

La Conselleria de Turisme ha subvencionat amb 72.000 euros l'enllumenat del camp de futbol d'Algaida amb la condició que els turistes del terme puguin emprar les seves instal·lacions quan sigui possible. El camp de joc també comptarà a partir d'ara amb gespa artificial i formarà part del nou poliesportiu.

Hispanitat  

Es comenta ara molt en els ambients naionalistes que la presidenta Maria Antònia Munar acudí a la Festa de la Hispanitat el passat dia 12 a Madrid. Aquest fet passà desapercebut en el seu moment.

Embús  

L'èxit espectacular de Festival Parc, situat devora l'autopista i dins el terme de Marratxí, ja està produint els primers problemes. Diumenge passat, devers les sis de l'horabaixa, l'embús de cotxes era espectacular a l'autopista just davant aquesta zona d'oci. Tal com estan les coses, es fa imprescindible construir un tercer carril o els problemes s'aniran agreujant.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.