algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 18°
19°

Desestacionalització

Aquest darrer dimarts he estat al Parlament en això del debat sobre l'estat de la comunitat autonòmica, malgrat la cosa política no sia gens ni mica la meva especialitat. Ja saben vostès: jo som un marcat especialista en absolutament res. Així i tot, quan hi ha gruix de temàtica i consider que és l'hora en punt de veure de prop gent amb fumera desesperada que aguanta estoicament un tranquil i monocord discurs del president Antich de quasi una hora i mitja, deia, hi comparesc una estona llarga, maldament després i segons a qui m'acost, hagi d'espolsar mitja hora de caspa. Quin personal, Senyor!

L'adrenalina fa estralls després entre els protagonistes de la cosa, a la qual jo en dic: sala de banderes; cua als urinaris, fotògrafs, micròfons i càmeres de televisió a raig i roi, fent la seva meritòria feina i els polítics en actiu xerrant, declarant, que també és la seva, possiblement.

Tot seguit, devers la una del migdia, he aplegat veles i he anat a fer la cervesona ritual al Club Nàutic de Cala Gamba, on m'hi he trobat amb un bon amic i constructor dels d'envergadura. Li he comentat que jo venia d'un circ sense feres, sols equilibristes i pallassos, i l'he fet riure. I m'ha dit, diu, ara mateix he sentit per la ràdio del cotxe unes declaracions d'en Grosske que deia que en matèria de seguretat professional s'ha feta molta feina i encara se n'havia de fer més. Però el que també ha dit el conseller, abunda el constructor, és que s'ha de caminar cap a la desestacionalització de la temporada turística, mira quins collons. Diu: ara a nosaltres no ens deixen treballar a l'estiu, perquè hi ha turistes i no se'ls pot molestar; i si vénen tot l'any, aleshores nosaltres quan podrem treballar?

I m'ha descol·locat, la pregunta. Quan vegi el conseller li demanaré, ha estat la meva resposta. Ostres, és que no pots anar per enmig, fotre, tot d'una t'emboliquen!

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.