algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
14°

Grosske, transvestit polític

Recentment la consellera de Benestar Social, Fernanda Caro, públicament igual com en el seu dia ja ho féu el diputat Joan Buades, dels Verds i altres, va fer fortes crítiques i acusacions en contra d'alguns dirigents d'IU Balears, en especial, de l'home fort, el «comunista» Grosske, aspirant a la batlia de Palma. Déu ens agafi confessats!

Fernanda Caro, m'imagín que després d'haver exhaurit totes les vies internes perquè aquests dirigents rectificassin les seves contradiccions, incoherències, actituds antidemocràtiques, etc., i el resultat fos de mal en pitjor, es va veure obligada moralment i políticament, per respecte als ciutadans de les Illes i en especial als electors d'IU, vertaders amos de la Coalició, a denunciar públicament tals actituds. La consellera entre altres va afirmar i va acusar aquests dirigents de prepotents, de ser al·lèrgics al debat ideològic, etc., arribant a la sàvia i justa conclusió però gairebé impossible solució, la pobreta no sap amb qui s'ha posat, que el millor per a IU de les illes, seria que aquests dirigents dimitissin.

Els que coneixem políticament molt bé, per més de vint anys aquest oportunista totterreny, per al qui tot val, des de la mentida sistemàtica i a la seva permanent «evolució i canvi ideològic», que el mateix abraça el Nacionalisme que el Socialisme, el Marxisme Leninisme, el lliure mercat i el més probable, per seva constant i supersònica evolució, acabi abraçant l'última filosofia política, el «Comunisme Privat», tot això amb aquesta careta d'«angelet de la guarda».

Igual com Caro, l'any 1995, em vaig veure obligat, en un escrit en els mitjans de difusió, a denunciar aquestes negatives actituds per part del senyor Grosske. Han passat set anys i els fets així ho demostren, és a dir, el seu compromís de regenerar-se políticament, etc, els seus errors i actituds negatives, «és un pillín», han anat en augment. Per acabar, un vegada més inst el senyor Grosske a un debat públic per demostrar amb proves irrefutables, que totes les crítiques i moltes més acusacions, fetes per la consellera Caro, el diputat Joan Buades i sens dubte les meves, són certes. Òbviament, com de costum, no acceptarà.

Bartomeu Sancho Morey, membre fundador i exdirigent d'EU Balears. L'Havana. Cuba.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.