nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

En castellà

El candidat a la batlia de Palma pel PSM, Pere Muñoz, pronuncià un discurs en castellà l'altre dia quan intervení a la reunió de l'Academia Española de Climatologia, que es desenvolupà a la UIB. El problema va ser que Muñoz va tenir serioses dificultats en pronunciar el verb denunciar.

Triay L'actual president de l'Autoritat Portuària, Francesc Triay, acudí al debat de l'Autonomia, i no pogué evitar una expressió de nostàlgia quan seguia el frec a frec de la Cambra. Triay va ser secretari general del PSIB i portaveu d'aquest partit en el Parlament durant molts d'anys. Per cert, que també hi va ser present un altra ex de les bregues de tardor, un Paco Obrador que també recordà antigues estirades amb Gabriel Cañellas, el «lloro vell», que no hi era.

Morales El president del Parlament, Maximilià Morales, es va veure obligat a posar ordre en algunes ocasions durant el debat. Tot i així, les sessions es desenvoluparen amb molt més ordre del que sol passar a altres cambres europees. Malgrat algunes estirades, els plens balears són un model d'educació.

Contesta El PP ha demanat a l'OCB tota la documentació relativa a la concentració en defensa de l'autogovern que es prepara per al pròxim dia 29. Els populars tenen molt d'interès i miren amb simpatia l'esdeveniment, i és possible que hi participin.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.