nubes dispersas
  • Màx: 24°
  • Mín: 19°
24°

Actuacions no gaire exemplars

Hi ha protagonistes de la vida política mallorquina que, com que estan convençuts que, tanmateix la gent té poca memòria, qualsevol cosa els està bé. Però no és veritat. Ni que els estigui bé tot ni que tothom tengui poc arxiu de memòria. Sempre queden les hemeroteques i la curiositat de qualque rata sellarda com jo mateix.

Ben d'entrada he de dir que no tenc res personal en contra el batle d'Inca Pere Rotger ni de cap peó de la seva «tropa», que diuen ells. El que faré ara mateix serà constatar tota una col·lecció d'irregularitats formals comeses pel batle i el seu equip publicades en premsa. Les que segueixen: "9-10-99, diari Última Hora: «El alcalde de Inca reconoce que cobraba del Govern pero sólo trabajaba para el Ajuntament.»
"20-02-00, Diario de Mallorca: «Alcúdia. Expedientan el chalé del alcalde de Inca por construir una piscina sin licencia. Rotger afirma que solicitó el permiso pero no se lo concedieron por un error de medición.»

"20-02-00, Diario de Mallorca: «Inca. UGT denuncia ante Trabajo el Ayuntamiento. El sindicato UGT presentó ayer una denuncia ante la dirección general de Trabajo contra las empresas que efectúan las obras de alcantarillado en la calle Artà y Antoni Maura y al Ayuntamiento como promotor de las mismas. Asegura que no se respetan las medidas de seguridad básicas requeridas.»

"20-02-01, Última Hora: «El Ajuntament d'Alcúdia expedienta al alcalde de Inca por hacer una piscina sin licencia. El alcalde de Inca, Pere Rotger, tendrá que responder ante el Ajuntament d'Alcúdia por la construcción de una piscina sin permiso. Rotger solicitó la licencia hace más de un año, pero inició la obra antes de obtener el permiso escrito. Un particular lo denunció en el Consell Insular».

"20-02-01, Diari de Balears: «Alcúdia. Urbanisme. Pere Rotger, expedientat per haver fet una piscina sense disposar de llicència. El batle d'Inca lleva importància a l'assumpte i diu que l'obra es pot legalitzar.» També diu el corresponsal T.G: «qualifica de beneitura i ridiculesa la situació i indica que si ha sortit a la llum pública ha estat perquè som el batle d'Inca i també el president insular del Partit Popular i no per altre motiu.»

"20-04-01, El Mundo: «Una denuncia falsa achaca irregularidades al alcalde de Inca. Un escrito falso y "válido". Todo escrito sellado en el registro del Consell tiene validez jurídica.»

"23-05-01, Diario de Mallorca: «El alcalde de Inca será multado por construir una piscina ilegal. Pere Rotger presenta un proyecto de legalización, pero no podrá evitar la sanción municipal».

"19-12-01 Diari de Balears: «Un fulletó relaciona el patrimoni de Rotger amb la seva carrera política. El batle qualifica d'impresentable la publicació dels Independents. Breu història d'un ajuntament: un batle. Any 1991-1995, a l'oposició, viu de lloguer. Any 1995-1999: governa en minoria. Es compra un pis i una finca. Any 2001: governa en majoria absoluta. Es construeix un xalet supermilionari.»

"04-08-02, Diari de Balears: «El regidor d'Urbanisme comet una infracció en una finca d'Alcúdia. Bartomeu Seguí segregà il·legalment la finca després de construir un xalet. Encara té pendent la llicència de final d'obra des de l'any 1990.»

"07-08-02, Diari de Balears: «Inca. L'oposició demana explicacions a Tolo Seguí.»
"31-08-02, Diari de Balears: «Inca. L'edil d'urbanisme admet que va segregar una finca irregularment. L'oposició d'Inca dóna un mes a Seguí per explicar-se abans de reprovar-lo.»

Bé, aquí en teniu un tast d'uns caires de l'actuació del batle i el regidor d'urbanisme d'Inca. No gaire exemplar, eh? I això que el parc temàtic, que té més ferro que una encruia, sembla que duu el fre de mà posat. Veurem.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.