algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
14°

Sorpresa

Dins UM causaren ahir «estupor» els atacs llançants pel vicepresident Pere Sampol per la qüestió de la immigració. I és que els unionistes, pràcticament a la mateixa hora, havien fet una defensa del PSM dels atacs fets pels dirigents del PP Mayor Oreja i Hernando per la qüestió de Batasuna.

Bonet El conseller del CIM Cosme Bonet ha estat nomenat nou secretari d'organització de la Federació Socialista de Mallorca (PSOE) en substitució de Carles Aguilar, que ara es dedicarà a tasques de coordinació del seu grup dins la institució. Bonet va ser secretari general de les Joventuts Socialistes i és home proper a Damià Cànaves, secretari d'organitzció del grup balear.

Informació L'obertura del registre de Parelles de Fet ha duit una allau de persones desitjoses de tenir informació. En total, entre homosexuals i heterosexuals, s'hi han acostat unes 300 parelles. Les inscripcions, però, van a un ritme més lent. De moment només sis parelles, totes elles heterosexuals, han formalitzat la inscripció.

Tercera edició UM està a punt de rebre una segona edició de 5.000 exemplars del compacte de Chenoa de «La Balanguera». Però ja es mou la tercera edició, segurament per repartir a les festes de Nadal, època en què es podria fer un concurs de coros de les escoles que vulguin participar en la interpretació de l'himne.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.