nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 13.93°
19°

Matriculats

Fins fa uns dies només s'havien matriculat cinc alumnes de primer curs a Filologia Catalana i només quatre a Ciències Químiques de la UIB. S'espera que amb l'arribada dels estudiants que aprovin per setembre es podran formar uns cursos més raonables, però de moment això és el que hi ha.

Pons  

L'altre dia el conseller d'Educació, Damià Pons, feia bromes sobre la quantitat de comentaris que se senten al voltant que aquesta legislatura serà la darrera en què ell continuarà en política. Pons no ho desmenteix, però comenta: «Fa quatre anys també es deia el mateix mentre jo callava. I al final vaig ser conseller».

Majorica  

Els treballadors de Majorica estan molt enfadats perquè s'assabentaren per la premsa de les intencions, plans i objectius de la nova propietat. Consideren que hauria estat molt més adient que els nous gestors els ho haguessin anticipat a ells abans que als periodistes. Però les coses són com són al nostre estimat llogaret global.

Ple  

Hi ha molta d'expectació pel ple de l'Ajuntament de Manacor que es durà a terme demà, ja que és el primer amb el nou equip de govern, després del pacte entre el controvertit batle, Miquel Riera, i la tropa popular del terme. La gent vol saber què passarà, encara que a l'ordre del dia no hi ha cap punt important. Per Manacor s'assegura que l'encontre serà «educat» i que no volarà cap quadre de la Casa Consistorial. Però si es llogassin cadiretes, es faria negoci.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.