nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
16°

L'odissea d'aparcar a Palma

«Visc en el carrer d'Aragó i escric perquè estic desesperada amb l'odissea que em suposa cada dia trobar lloc per aparcar. No només me trob amb els cotxes de tots aquells que s'han desplaçat al centre de Ciutat, sinó també amb els dels veïns que, com jo, no tenen plaça d'aparcament. Ara resulta que aquesta és l'única solució per poder tenir cotxe si vius en aquella zona! El nombre de vehicles per habitants creix desmesuradament, l'Illa se'ns queda petita, els carrers ja no poden absorbir tants de vehicles...

Estic desesperada, ja no puc ni aparcar el meu cotxe en el meu carrer, he de fer voltes i voltes pel barri, amb l'esperança que qualqú se'n vagi deixant un lloc lliure... La solució pareix ser comprar un pàrquing, ja que per desgràcia, no em puc ficar el cotxe a la butxaca! Però no només estam parlant dels milions que em pot costar, sinó de la nova odissea que em suposa trobar un pàrquing en venda a prop de casa... Tot són complicacions que s'afegeixen sense que pugui trobar-li cap solució.

Maria Nadal Rotger. Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.