algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
20°

Vandalisme

Hi ha preocupació entre treballadors d'Emaya perquè han observat que per la zona de Joan Miró persones que surten «de marxa» es dediquen a pujar als camions del fems mentre fan la seva feina. Es tracta de bromes, però que el dia menys pensat podrien produir una desgràcia.

Fonoll Marí Els portaveus de Joves de Mallorca per la Llengua han fet un comunicat en què afirmen que, tot i que membres del seu grup participaren en l'ocupació de l'illot de Fonoll Marí diumenge passat, l'organització com a tal es manté al marge d'aquesta acció, ja que «entre els nostres membres hi ha persones d'ideologies, creences i visions del món diverses».

12 de Setembre Ja tenim aquí el programa de festes de la Diada de Mallorca i, si no hi ha una campanada de darrer moment, Chenoa no cantarà La Balanguera. Tot i que l'himne tindrà un notalbe pes dins la celebració, és possible que no avanci tant com seria necessari en la seva popularització. Veurem si al final se'n podrà editar el famós compacte, tal com era el desig de Maria Antònia Munar.

Macbeth Iguana Teatre presentarà a Palma el seu Macbeth, de Shakespeare. Hi ha una certa expectació per com interpretaran la famosa visió de la vida del gran mestre anglès. «La vida és un conte contat per un idiota, plena de renou i de fúria, i que res no significa». En l'actual Mallorca de les estirades i les bregues, Macbeth és el mirall de nosaltres mateixos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.