algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Neonazis

El control que es fa dels neonazis hauria de servir també per reflexionar sobre l'aspecte que presenten alguns carrers, especialment de la platja de Palma, on ha desaparegut qualsevol vestigi que recordi que allò és Mallorca. El control és important, però la despersonalització també és perillosa.

Carrer enterrat  

Que vagi alerta Cort quan comenci els anunciats aparcaments de l'avinguda Antoni Maura, perquè es pot trobar amb més d'una sorpresa. Resulta que la voravia on s'hi troba el bar Líric, i fins quasi el passeig Sagrera, era en realitat un carrer "el carrer dels Sastres" i part de l'asfaltat de l'avinguda podria cobrir una filera sencera de cases. La famosa riuada de l'any 1403 va enderrocar aquestes construccions i féu desaparèixer el carrer. Només faltaria que ara es posassin a fer les obres i de dins la terra els comencin a sortir habitacles, agulles de cosir i Déu sap que més... De fet, la part de l'actual avinguda per on passava la mar fins al Born seria la més propera a s'Hort del Rei, inclosos aquests jardins.

Comiats  

Alguns dels actuals regidors del PP a Cort ja es comencen a acomiadar de les persones que tenen més properes dins l'Ajuntament. La majoria ja sap si repetirà o no, però sembla segur que amb l'arribada de Catalina Cirer com número u de la llista durà canvis significatius en la confecció de les llistes. És lògic que sigui així, ja que cada cap de files necessita gent propera i d'extrema confiança, a més dels equilibris i pactes entre les famílies.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.