algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Aparcaments

De cada dia que passa sembla més probable que Cort no farà els aparcaments de Constitució. Es tracta d'un lloc d'una potencialitat arqueològica enorme i a mesura que anassin excavant es podrien trobar més sorpreses. Tot apunta que la zona es tornarà a tapar i es deixarà la seva investigació per al futur.

Calma Les vacances menorquines de José María Aznar són molt calmades. D'allà no surten proclames tot i que el seu partit està a punt d'aprovar la decisió més complexa de l'era aznarista: il·legalitzar Batasuna.

Chenoa S'acosta, implacable, el setembre, i de moment no se sap res de si la famosa Chenoa enregistrarà un compacte amb La Balanguera de cara a la Diada de Mallorca, el 12 de Setembre i propiciada per la presidenta Maria Antònia Munar. El que sí es veu, però, és Chenoa protagonitzant un espot publicitari del Ministeri de Medi Ambient de Jaume Matas, juntament amb els seus companys d'Operación Triunfo. Implica aquest «fitxatge» pel Ministeri pepero que Chenoa ja no popularitzarà el cant nacionalista d'Alcover i Vives?

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.