algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
28°

Campanya

Molts indrets de Palma, sobretot de la perifèria, són plens de pintades fetes per al·lotots avorrits. Les annerotades també són visibles en molts jardins i en parcs. No seria possible que Cort iniciàs una campanya seriosa en defensa del civisme en la qual participassin psicòlegs, sociòlegs i educadors?

Renous Les nits d'estiu són males de passar per a molts de ciutadans de Palma. Hi ha molts de joves pel carrer que fan renou, criden, exhibeixen «botelleria» i no respecten el descans dels altres. A més, els motorets trucats en fan de les seves i castiguen els tímpans dels qui descansen. Un palmesà telefonà la Policia Local fa uns dies a la una de la matinada per dir que no podia dormir. La resposta fou: «Hi feim tot el que podem».

Monument El PSOE i el PSM ja tenen decidits els seus candidats a la batlia de Palma, i ambdós s'han posat a fer feina. Roig acudeix als llocs on passen sinistres com és el cas de la ferrovelleria de Son Cladera i Muñoz denuncia torrents bruts com el de Sant Magí. És lògic que es moguin. Però això tant ho podria fer un polític de dretes com un d'esquerres. En canvi, en qüestions que sí són estrictament progressistes, callen. Encara és l'hora que PSOE i PSM es comprometin a transformar el monument al Baleares a sa Feixina per reconvertir-lo en un homenatge a les víctimes de la Guerra Civil, tant d'un bàndol com de l'altre. Ho ha fet EU, però ningú més. I això és tasca de tota l'esquerra, o mai no anirà endavant.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.