algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
12°

Rent a car

Sempre hi ha negocis que poden treure profit de les desgràcies. Les tempestes dels darrers dies han multiplicat la demanda de cotxes de lloguer a tot Mallorca. Molts de turistes, a falta de platges en condicions, optaren per passejar-se per l'Illa. D'aquesta manera, també deixen més doblers.

Nakachian Els tribunals francesos estan disposats a processar Raymond Nakachian, conegut empresari que estiueja habitualment a Marbella, per una suposada estafa de més de dos milions d'euros a l'Estat francès. Nakachian no ve gaire per Mallorca, però sí és conegut per alguns membres de la jet que arriben l'agost.

Soterraments La campanya electoral de Cort a les properes municipals tindrà una paraula màgica: soterraments. El PP té «in mente» fer anar el trànsit de l'autopista de l'aeroport per davall de zones enjardinades des de l'altura del Molinar fins al passeig marítim, a l'altura del baluard de Sant Pere «com a mínim». Per la seva banda, ja es veu que el PSOE vol impulsar el soterrament de la via del tren fins a la via de cintura, idea també compartida pel PP, que té grans projectes en aquesta zona, inclosos els terrenys paral·lels al polígon de Son Castelló, on estan ideant fer-hi «autèntiques filigranes».

Els vots Així que els ciutadans, votin l'opció que votin, ja saben que s'acosten els temps de les grans obres soterradores. Tot sigui per vèncer la dictadura dels cotxes i per poder passejar tranquils.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.